Влеговте бета верзија страница ритми.медија. Ова значи дека страницата е во фаза на изработка и тестирање. Ова ќе ни помогне да идентификуваме максимален број на грешки и непријатности на страницата и да ја направиме страницата погодна, ефективна и убава за вас во иднина. Ако нешто не работи за вас, или сакате да подобрите нешто во функционалноста на страницата - контактирајте не на било каков начин погодно за вас.
БЕТА